scroll naar portfolio

INSTA PARTY

Deze foto’s zullen je Instagram laten shinen als nooit tevoren!

Hebben jullie ook wel eens van die dagen dat je geen inspiratie hebt om iets op je Instagram te posten? Daar hebben we nu wat voor! Boek dan nu samen met je vrienden of vriendinnen een Insta Party. Wij verzorgen op dit feestje de mooiste en meest creatieve foto’s zodat jullie de komende tijd genoeg hebben om te posten.

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Of maak meteen een afspraak.
  074 822 12 25   info@jlf.nl

TARIEVEN

3 personen € 75,- per persoon (ongeveer 45 foto’s digitaal)
4 personen € 70,- per persoon (minimaal 50 foto’s digitaal)
5 personen € 65,- per persoon (minimaal 60 foto’s digitaal)
6 personen € 60,- per persoon (minimaal 70 foto’s digitaal)
7 personen € 55,- per persoon (minimaal 70 foto’s digitaal)
vanaf 8 personen € 50,- per persoon (minimaal 70 foto’s digitaal)

Bovenstaande prijzen zijn inclusief digitale bestanden. Op zaterdagen geldt een eenmalige toeslag van €20,-. Tijdens de Insta Party krijgt iedereen een drankje aan onze bar. Daarnaast mag er gratis gebruik worden gemaakt van onze professionele visagie ruimte, maar neem daarvoor wel jullie eigen make-up mee.

WANNEER

De Insta Party duurt ongeveer 1,5 uur en kan het hele jaar door plaatsvinden, van maandag t/m zaterdag (op zondag zijn wij gesloten).

BESTANDEN

De digitale bestanden ontvangen jullie via WeTransfer. Dit is bij de prijs inbegrepen.

AFDRUKKEN

Kijk hier voor een volledig prijsoverzicht. We kunnen de foto’s voor je omzetten tot een prachtige wanddecoratie. Denk bijvoorbeeld aan een afdruk op canvas, aluminum of diamantglas. Daarnaast behoort fotopapier natuurlijk ook tot de mogelijkheden. We adviseren je graag over een passende grootte en materiaal.

PORTFOLIO INSTA PARTY

We kunnen je genoeg vertellen over ons werk, maar liever laten we het gewoon zien. Bekijk hieronder een kleine greep uit de selectie schitterende foto’s!

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Of maak meteen een afspraak.
  074 822 12 25   info@jlf.nl