scroll naar portfolio

BRUILOFT FOTOGRAFIE

De mooiste foto’s van de mooiste dag van jullie leven.

Wij weten hoeveel je trouwdag voor jullie betekent. Het is niet voor niets de mooiste dag van jullie leven! Daarom wil je van dat moment ook de meest prachtige foto’s, waar het geluk van af spat. Laat ons daarom jullie trouwdag vastleggen en wij zorgen er voor dat de herinnering aan die dag nog lang gekoesterd zal blijven.

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Of maak meteen een afspraak.
  074 822 12 25   info@jlf.nl

TARIEVEN

Voor maximaal 6 uur fotografie zijn de kosten €1500,- (inclusief reiskosten binnen een straal van 20 km rond Hengelo OV) Wij komen altijd met 2 fotografen.

WANNEER

Volledig naar wens in te vullen.

BESTANDEN

Inbegrepen:
Je ontvangt minimaal 400 foto’s digitaal in hoge resolutie via WeTransfer. De eerste foto’s zijn ’s avonds al klaar (leuk voor op een beamer of tv-scherm tijdens het avondfeest!). Jullie favoriete foto krijgen jullie van ons afgedrukt op canvas, in een formaat van 50 x 70 of 60 x 60 cm.

Extra optie:
Tegen meerprijs kunnen wij voor jullie een gaaf fotoalbum maken.

AFDRUKKEN

Kijk hier voor een volledig prijsoverzicht. We kunnen de foto’s voor je omzetten tot een prachtige wanddecoratie. Denk bijvoorbeeld aan een afdruk op canvas, aluminum of diamantglas. Daarnaast behoort fotopapier natuurlijk ook tot de mogelijkheden. We adviseren je graag over een passende grootte en materiaal.

PORTFOLIO BRUIDSFOTOGRAFIE

We kunnen je genoeg vertellen over ons werk, maar liever laten we het gewoon zien. Bekijk hieronder een kleine greep uit de selectie schitterende foto’s!

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Of maak meteen een afspraak.
  074 822 12 25   info@jlf.nl