scroll naar portfolio

DIERENFOTOGRAFIE

Omdat jouw huisdier meer is dan alleen een huisgenootje.

Iedereen is gek op dieren. Onze fotografen net zo! Schattige puppies, eigenzinnige katjes, een trouwe hond, wat je huisdier ook is… wij weten dat je met heel je hart van jouw maatje houdt. Daarom maken we de meest prachtige foto’s van jouw dieren, zodat je ze nooit zult vergeten.

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Of maak meteen een afspraak.
  074 822 12 25   info@jlf.nl

TARIEVEN

De opnamekosten van de dieren fotoshoot op een buitenlocatie zijn €35,- (op zaterdag geldt een toeslag van €20,-). Voor €150,- krijg je de complete reportage digitaal in hoge resolutie.
Liever je dier laten fotograferen in de studio? Dat kan! De kosten voor het fotograferen van je huisdier in de studio zijn €185,- (op zaterdag geldt een toeslag van €20,-).

WANNEER

Onze dierenfotoshoots op een buitenlocatie kunnen het hele jaar door – lente, zomer, herfst of winter – als het maar niet regent. Afhankelijk van het zonlicht en seizoen kiezen we 1 van onze buitenlocaties. De locaties zijn binnen 5 minuten rijden van onze studio in Hengelo.
De dierenshoot in de studio kan gepland worden van maandag t/m zaterdag tussen 09:00 en 17:00.

BESTANDEN

De meeste mensen kiezen ervoor om digitale bestanden van de buitenshoot af te nemen. Jullie krijgen dan 50 hoge resolutie foto’s toegestuurd via WeTransfer. Deze foto’s zijn dan rechtenvrij te gebruiken. De kosten hiervoor bedragen € 150,-.
Bij de studioshoot zijn de digitale bestanden (15 stuks) al inbegrepen bij de prijs.

AFDRUKKEN

Kijk hier voor een volledig prijsoverzicht. We kunnen de foto’s voor je omzetten tot een prachtige wanddecoratie. Denk bijvoorbeeld aan een afdruk op canvas, aluminum of diamantglas. Daarnaast behoort fotopapier natuurlijk ook tot de mogelijkheden. We adviseren je graag over een passende grootte en materiaal.

PORTFOLIO DIERENFOTOGRAFIE

We kunnen je genoeg vertellen over ons werk, maar liever laten we het gewoon zien. Bekijk hieronder een kleine greep uit de selectie schitterende foto’s!

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Of maak meteen een afspraak.
  074 822 12 25   info@jlf.nl