scroll naar portfolio

FAMILIEFOTOGRAFIE

Wij maken de mooiste en leukste familie fotoshoot van jou en je familie. Al 13 jaar lang!

Dat kunnen we garanderen. Familie fotoshoots zijn namelijk onze specialiteit. Dat is al zo sinds JLF nog jeleukstefoto.nl was. Wij vinden het namelijk veel belangrijker om een klik te maken met mensen, dan alleen te klikken met de camera. De spontaniteit en energie die we met ons mee brengen zie je terug in de foto’s. Iedereen zal er stralend op komen te staan!

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Of maak meteen een afspraak.
  074 822 12 25   info@jlf.nl

TARIEVEN

De opnamekosten voor een familiefotoshoot op één van onze buitenlocaties in Hengelo bedragen € 10,- per persoon (met een minimum van € 30,-). Op zaterdagen geldt een eenmalige toeslag van € 20,-. Daarvoor fotograferen wij alle door jullie gewenste combinaties.
De meeste families kiezen ervoor om ook de digitale bestanden af te nemen. Jullie ontvangen dan ongeveer 70 hoge resolutie foto’s via WeTransfer. Deze foto’s zijn dan rechtenvrij te gebruiken. De kosten hiervoor bedragen € 150,-.

WANNEER

Onze familie fotoshoots kunnen het hele jaar door – lente, zomer, herfst of winter, zaterdags of door de week – als het maar niet regent. Afhankelijk van het zonlicht en seizoen kiezen we 1 van onze buitenlocaties. De locaties zijn allemaal binnen 5 minuten rijden vanaf onze studio in Hengelo.

Toch liever in de studio? Kijk dan even op onze pagina studio fotografie. 

KLEDINGTIPS

De foto’s zijn het mooist als iedereen effen kleding draagt. Zo ligt de focus op jullie zelf.  Het liefst lichte kleding of een leuk kleurtje, bijvoorbeeld aqua blauw, groen, geel, oranje of aardetinten (liever niet in het wit, zwart of fel roze).
Let op! In de herfst en winterperiode kun je beter lekkere warme truien aantrekken (of meerdere lagen over elkaar). Het is natuurlijk niet de bedoeling dat jullie kou vatten.

AFDRUKKEN

Kijk hier voor een volledig prijsoverzicht. We kunnen de foto’s voor je omzetten tot een prachtige wanddecoratie. Denk bijvoorbeeld aan een afdruk op canvas, aluminum of diamantglas. Daarnaast behoort fotopapier natuurlijk ook tot de mogelijkheden. We adviseren je graag over een passende grootte en materiaal.

PORTFOLIO FOTOSHOOT FAMILIE

We kunnen je genoeg vertellen over ons werk, maar liever laten we het gewoon zien. Bekijk hieronder een kleine greep uit de selectie schitterende foto’s!

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Of maak meteen een afspraak.
  074 822 12 25   info@jlf.nl