scroll naar portfolio

FAMILIEFOTOGRAFIE

Wij maken de mooiste en leukste foto’s van jou en je familie. Al 13 jaar lang!

Familiefotoshoots zijn onze specialiteit. Wij vinden het namelijk veel belangrijker om een klik te maken met mensen, dan alleen te klikken met de camera. Dat is al zo sinds we onder de naam jeleukstefoto.nl opereerden. De spontaniteit en energie die wij met ons mee brengen zie je terug in de foto’s. Iedereen zal er stralend op komen te staan!

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Of maak meteen een afspraak.
  074 822 12 25   info@jlf.nl

TARIEVEN

KLEDINGTIPS

De foto’s zijn het mooist als iedereen effen kleding draagt. Zo ligt de focus op jullie zelf.  Het liefst lichte kleding of een leuk kleurtje, bijvoorbeeld aqua blauw, groen, geel, oranje of aardetinten (liever niet in het wit, zwart of fel roze).
Let op! In de herfst en winterperiode kun je beter lekkere warme truien aantrekken (of meerdere lagen over elkaar). Het is natuurlijk niet de bedoeling dat jullie kou vatten.

WANNEER

Onze familiefotoshoots kunnen het hele jaar door – lente, zomer, herfst of winter, zaterdags of door de week – als het maar niet regent. Afhankelijk van het zonlicht en seizoen kiezen we 1 van onze buitenlocaties. De locaties zijn binnen 5 minuten rijden van onze studio in Hengelo.

AFDRUKKEN

Kijk hier voor een volledig prijsoverzicht. We kunnen de foto’s voor je omzetten tot een prachtige wanddecoratie. Denk bijvoorbeeld aan een afdruk op canvas, aluminum of diamantglas. Daarnaast behoort fotopapier natuurlijk ook tot de mogelijkheden. We adviseren je graag over een passende grootte en materiaal.

PORTFOLIO FOTOSHOOT FAMILIE

We kunnen je genoeg vertellen over ons werk, maar liever laten we het gewoon zien. Bekijk hieronder een kleine greep uit de selectie schitterende foto’s!

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Of maak meteen een afspraak.
  074 822 12 25   info@jlf.nl