scroll naar portfolio

LOVEFOTOSHOOT

Wat is er nou mooier dan de liefde? De foto’s natuurlijk!

Ben jij helemaal verliefd op je partner, je vriend of je vriendin? Misschien zijn jullie al wel meer dan 20 jaar samen en kunnen jullie nog steeds niet zonder elkaar. Laat het zien in een prachtige loveshoot waarbij de liefde tussen jullie beiden in beeld gebracht wordt. Onze fotografen leggen de vonk altijd vast.

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Of maak meteen een afspraak.
  074 822 12 25   info@jlf.nl

TARIEVEN

De kosten van een loveshoot zijn €160,- (op zaterdagen geldt een eenmalige toeslag van € 20,-). Hierbij ontvang je circa 60 digitale bestanden.

WANNEER

Onze lovefotoshoots kunnen het hele jaar door – lente, zomer, herfst of winter, zaterdags of door de week – als het maar niet regent. Afhankelijk van het zonlicht en seizoen kiezen we 1 van onze buitenlocaties. De locaties zijn binnen 5 minuten rijden van onze studio in Hengelo.

BESTANDEN

De digitale bestanden ontvangen jullie via WeTransfer. Dit is bij de prijs inbegrepen.

AFDRUKKEN

Kijk hier voor een volledig prijsoverzicht. We kunnen de foto’s voor je omzetten tot een prachtige wanddecoratie. Denk bijvoorbeeld aan een afdruk op canvas, aluminum of diamantglas. Daarnaast behoort fotopapier natuurlijk ook tot de mogelijkheden. We adviseren je graag over een passende grootte en materiaal.

PORTFOLIO LOVEFOTOSHOOT

We kunnen je genoeg vertellen over ons werk, maar liever laten we het gewoon zien. Bekijk hieronder een kleine greep uit de selectie schitterende foto’s!

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Of maak meteen een afspraak.
  074 822 12 25   info@jlf.nl