scroll naar portfolio

MODELFOTOGRAFIE

Ooit willen weten hoe het is om model te zijn? Dat kan!

Boek nu een modellenshoot en wij toveren je om tot model voor een dag. Jouw beste look een flinke dosis glamour, en stoere locaties… Daar maken we de meest waanzinnige foto’s van! Misschien vind je het zelfs wel leuk om voor bepaalde fotoshoots of filmshoots ingezet te worden als model of figurant. Kijk dan ook eens op jlfcasting.nl.

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Of maak meteen een afspraak.
  074 822 12 25   info@jlf.nl

TARIEVEN

De kosten voor deze fotoshoot zijn €225,- inclusief visagie, coaching en tips om voor de rest van je leven mooi op de foto te staan. We doen met deze shoot 2 fotolocaties aan en je hebt ook nog eens de mogelijkheid om je om te kleden. Op zaterdagen geldt een toeslag van €20,-.

WANNEER

Onze modellenfotoshoots kunnen het hele jaar door van maandag t/m zaterdag tussen 10:00 en 15:00 plaatsvinden.

BESTANDEN

Je ontvangt de mooiste 25  geretoucheerde foto’s digitaal via Wetransfer.

AFDRUKKEN

Kijk hier voor een volledig prijsoverzicht. We kunnen de foto’s voor je omzetten tot een prachtige wanddecoratie. Denk bijvoorbeeld aan een afdruk op canvas, aluminum of diamantglas. Daarnaast behoort fotopapier natuurlijk ook tot de mogelijkheden. We adviseren je graag over een passende grootte en materiaal.

PORTFOLIO MODELFOTOGRAFIE

We kunnen je genoeg vertellen over ons werk, maar liever laten we het gewoon zien. Bekijk hieronder een kleine greep uit de selectie schitterende foto’s!

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Of maak meteen een afspraak.
  074 822 12 25   info@jlf.nl