scroll naar portfolio

Personeelsfoto

Een goede personeelsfoto symboliseert de identiteit van uw bedrijf. Toch vervallen veel personeelsfoto’s vaak in statische portretten waarbij deze unieke identiteit enigszins verloren gaat. Dat het ook anders kan bewijst JLF Foto en Filmstudio: onze ervaren fotografen zijn gespecialiseerd in personeelsfotografie en helpen u graag aan de allermooiste foto’s.
Wij hebben al voor talloze bedrijven in Twente en omstreken een prachtige personeelsfoto verzorgd. Met name onderscheidend is onze ontspannen aanpak, die ervoor zorgt dat de persoonlijkheid van uw personeel op de foto’s tot volle wasdom komt. Zo combineren wij een gezellige sfeer met een uitermate professioneel eindresultaat.

Personeelsfoto op locatie laten maken

Sommige bedrijven kiezen ervoor om een personeelsfoto op locatie te laten maken. Dit is ook best te begrijpen; in een vertrouwde omgeving voelt uw personeel zich thuis en uw bedrijfspand vormt natuurlijk het uitgelezen decor voor een mooie personeelsfoto. Tot slot scheelt het tijd, want u en uw medewerkers hoeven niet af te reizen naar een externe locatie.
De fotograaf van JLF Foto en Filmstudio komt dan ook graag bij u langs om op locatie een prachtige personeelsfoto te maken. Dit hoeft natuurlijk niet altijd uw bedrijfsgebouw te zijn, maar mag wat ons betreft elke willekeurige locatie zijn. Graag denkt de fotograaf hierover met u mee om een optimaal eindresultaat te garanderen.

Personeelsfoto en netwerkparty in fotostudio

Steeds vaker kiezen bedrijven echter niet voor een personeelsfoto op locatie, maar voor een fotoshoot in onze grote fotostudio in Hengelo. Indien gewenst organiseren wij namelijk een heuse netwerkparty voor uw bedrijf, zodat u de fotosessies kunt combineren met een aangenaam samenzijn met collega’s en relaties.
Onze fotostudio is compleet ingericht op het verzorgen van professionele fotografie én een spetterend feest. U heeft de beschikking over een mooie bar, een luxe buffet van de gerenommeerde koks van Café Merlijn en kunt kiezen uit aanvullende opties als luxe borrelhapjes of visagie en haarstyling voor de fotoshoot.

De beste personeelsfotografie

Indien gewenst maken wij uw personeelsfoto in meerdere varianten. Natuurlijk krijgt elke medewerker een individuele fotoshoot, maar ook maakt onze fotograaf geweldige groepsfoto’s met veel dynamiek. Zo weet u zeker dat niet alleen de persoonlijkheid van uw personeel, maar ook het groepsgevoel uitstekend naar voren komt op de foto’s.
Na afloop van het maken van de personeelsfoto ontvangt u de foto’s digitaal in hoge resolutie. Hierdoor kunt u er werkelijk alle kanten mee op in het vervolgtraject. Wilt u meer informatie ontvangen of direct een netwerkparty boeken? Bel dan naar 074 – 8221225 of stuur een mail naar info@jlf.nl.

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Of maak meteen een afspraak.
  074 822 12 25   info@jlf.nl

Een greep uit ons portfolio

Hieronder staat een kleine greep uit ons portfolio. Dagelijks werken we aan mooie fotoshoots en meeslepende films voor zowel zakelijke als particuliere klanten. En als dat niet genoeg is organiseren wij, onder het genot van een hapje en een drankje, een teamuitje met geweldige personeelsfoto’s in onze prachtige studio.

Laden...

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Of maak meteen een afspraak.
  074 822 12 25   info@jlf.nl