scroll naar portfolio

Personeelsfoto’s

De waarde van goede personeelsfoto’s wordt nogal eens onderschat. Maar zeg nu zelf: zou u in zee gaan met een partij waarvan de profielfoto’s weinig goeds voorspellen over de professionaliteit van het bedrijf en haar medewerkers? Omdat het antwoord waarschijnlijk ‘nee’ luidt, adviseren we u uw personeelsfoto’s de aandacht te schenken die ze verdienen.
Veel moeite kost dit bovendien niet; in korte tijd en tegen een concurrerend tarief kan de professionele bedrijfsfotograaf van JLF Foto en Filmstudio al de mooiste personeelsfoto’s voor u verzorgen. Wij hanteren een ontspannen werkwijze, waardoor uw personeel de fotoshoot als een aangename ervaring ziet en de foto’s aanzienlijk meer karakter krijgen.

Personeelsfoto’s van hoge kwaliteit

Van origine gestart als eenmanszaak, is JLF Foto en Filmstudio inmiddels verworden tot een van de bekendste fotostudio’s in Twente en omgeving. Naast onze onderscheidende aanpak, staan wij bekend om onze kwalitatief hoogwaardige foto’s waarmee u als bedrijf gegarandeerd een goede indruk achterlaat.
En dat is tenslotte waar het u om te doen is; u wilt personeelsfoto’s die mensen de juiste indruk geven van uw bedrijf en datgene wat u klanten te bieden heeft. Laat dit nu precies de elementen zijn die de fotograaf van JLF Foto en Filmstudio weet uit te vergroten! Wij zorgen ervoor dat de identiteit van uw bedrijf op de best mogelijke manier naar buiten toe wordt uitgedragen.

Personeelsfoto’s: individueel of in de groep?

Personeelsfoto’s kunnen op verschillende manieren genomen worden. Vanzelfsprekend zijn vaak de individuele foto’s van uw medewerkers, die veelal op de teampagina op de website worden geplaatst maar ook voor een breed scala aan andere doeleinden te benutten zijn. Maar vergeet ook de groepsfoto’s niet; deze verklappen de klant veel over de dynamiek in uw team.
De fotograaf van JLF Foto en Filmstudio maakt personeelsfoto’s zowel individueel als in de groep, zodat u beschikt over zoveel mogelijk beeldmateriaal. Uiteraard is het helemaal aan u waar u de foto’s uiteindelijk voor gebruikt. Van het personeelsmagazine tot aan de online nieuwsbrief: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Gespecialiseerd in bedrijfsfotografie

Bent u op zoek naar een origineel alternatief voor het maken van personeelsfoto’s? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor onze veelgeprezen bedrijfsreportage. Met unieke beelden proberen we uw bedrijf en de mensen die daarin werkzaam zijn tot leven te brengen. Een bedrijfsreportage vormt vaak ook een uitstekende aanvulling op personeelsfoto’s.
Of u nu kiest voor personeelsfoto’s of een bedrijfsreportage: bij de JLF foto & filmstudio verwezenlijken we al uw fotowensen. In nauw overleg met u bepalen we de strategie om de best mogelijke foto’s te maken en ontzorgen we u indien gewenst compleet. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op via 074 – 8221225.

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Of maak meteen een afspraak.
  074 822 12 25   info@jlf.nl

Een greep uit ons portfolio

Hieronder staat een kleine greep uit ons portfolio. Dagelijks werken we aan mooie fotoshoots en meeslepende films voor zowel zakelijke als particuliere klanten. En als dat niet genoeg is organiseren wij, onder het genot van een hapje en een drankje, een teamuitje met geweldige personeelsfoto’s in onze prachtige studio.

Laden...

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Of maak meteen een afspraak.
  074 822 12 25   info@jlf.nl