scroll naar portfolio

Videocommercial

Het opnemen van een videocommercial is lang niet altijd eenvoudig. Natuurlijk moet de videocommercial er professioneel uitzien, maar een professionele videocommercial is vaak erg duur. JLF Foto en Filmstudio heeft daarom ook deze mogelijkheid in zijn assortiment opgenomen en zo kunnen zowel kleine als grote bedrijven tegen een aantrekkelijk tarief een professionele videocommercial realiseren. Wilt u meer weten over hoe JLF Foto en Filmstudio hierbij te werk gaat en wat de mogelijkheden zijn bij het maken van een videocommercial? Lees dan meer hierover op de website of neem contact met ons op voor meer informatie.

JLF Foto en Filmstudio

In 2006 ontstond JLF Foto en Filmstudio met als motto ’fotografie met plezier’. Dit is gelukt en dankzij deze aanpak kende het bedrijf dan ook een bliksemstart. Inmiddels staat JLF Foto en Filmstudio niet alleen bekend om de prachtige familie- en vriendenfoto’s, maar is het bedrijf uitgebreid naar het bedrijfsleven. Hierbij kwam ook videografie, voor bijvoorbeeld bedrijfsfilms of een videocommercial, kijken. Sinds enkele tijd heeft JLF Foto en Filmstudio zich ook hierin gespecialiseerd en is er al snel een portfolio opgebouwd met prachtige resultaten.

Het opnemen van een videocommercial

Bij het ontwikkelen van een goede, professionele videocommercial is het van groot belang om de doelstelling, de doelgroep en de haalbaarheid in kaart te brengen. Op basis van deze verkregen informatie kan een script worden ontwikkeld voor het opnemen van de videocommercial. Bij JLF Foto en Filmstudio gaan wij dan ook eerst aan tafel met onze klant om de ideeën en wensen overzichtelijk te krijgen.
Is het idee duidelijk en staat het script voor de videocommercial vast voor zowel u als voor ons team? Dan gaan we de beelden opnemen die uiteindelijk voor de videocommercial worden gebruikt. Hierbij maken wij bij JLF Foto en Filmstudio gebruik van geavanceerde materialen, waardoor de kwaliteit van de videocommercial zeer professioneel is. Na de montage van deze beelden wordt de videocommercial aan onze klant voorgelegd en eventueel aangepast waar gewenst.

Andere mogelijkheden bij JLF Foto en Filmstudio

Natuurlijk is JLF Foto en Filmstudio er niet alleen voor het maken van uw videocommercial, maar kunnen wij u bijstaan bij vele verschillende fotografie en videografie opdrachten. Zo kunnen wij ook bedrijfsfilms maken, ter promotie van uw bedrijf, en kunnen wij productfotografie voor u realiseren, zodat u mooie foto’s op uw bedrijfswebsite kunt weergeven. Kortom kunnen wij ook de ondernemer helpen met prachtige, professionele foto’s en video’s.
Heeft u een idee, maar staat deze specifieke dienst niet op de site vermeld? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kijken graag verder met u of uw vraag voor ons haalbaar is en staan altijd open voor nieuwe, creatieve ideeën.

Contact met onze videograaf?

Wilt u contact opnemen met onze videograaf om de kosten en opties voor het maken van een videocommercial of andere film te bespreken? Dan kan dat op verschillende manieren. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier op de website of het telefoonnummer 074-8221 225. Het maken van een videocommercial kan daarnaast zowel op locatie als bij ons in de studio aan de Langestraat 40 te Hengelo. Wij hopen ook u te mogen helpen met een professionele videocommercial voor uw bedrijf.

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Of maak meteen een afspraak.
  074 822 12 25   info@jlf.nl

Een greep uit ons portfolio

Hieronder staat een kleine greep uit ons portfolio. Dagelijks werken we aan mooie fotoshoots en meeslepende films voor zowel zakelijke als particuliere klanten. En als dat niet genoeg is organiseren wij, onder het genot van een hapje en een drankje, een teamuitje met geweldige personeelsfoto’s in onze prachtige studio.

Laden...

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Of maak meteen een afspraak.
  074 822 12 25   info@jlf.nl